stikkord leilighet

I starten av januar vant vi en budrunde! En 3-roms på Kampen i Oslo, med utsikt til park. Kampen var egentlig et område jeg tenkte var uoppnåelig, for dyrt, alt går over takst. Men kanskje markedet er litt roligere nå, eller kanskje vi bare hadde veldig flaks den søndagen vi gikk på visning. Dagen etter var den i alle fall vår.

Her er planløsning:

Leiligheten er 65 kvm, vinduer på begge sider, peis, balkong og badekar! Fikk virkelig jackpot her. I tillegg er ikke leiligheten nyoppusset, så det er rom for å sette vårt preg på den. Og for en som har leid i 11 år, gjett hvor klar jeg er?

Det første som skal skje er sliping av gulv, for det er så himla greit å gjøre når leiligheten er tom for møbler. Det blir nok også maling av tak og noen vegger. Leiligheten er helt hvit nå, så litt farger vil gjøre det mer personlig.

Mitt neste ønske er plassbygget skap. Det store soverommet er såpass stort at det er fint å bruke det til noe annet enn kun gjesterom/kontor. Jeg ser for meg plassbygget skap som går fra gulv til tak, så man kan gjemme vekk pc, og ha god plass til støvsuger og andre ting. Videre er planen for det rommet en god sovesofa, så man har mulighet til å bruke rommet mer som en stue nr. 2 når man ikke har besøk. Vi får se hvordan det blir i praksis, men jeg tror det kan bli veldig bra!

Vi overtar i midten av mars, så jeg håper vi kan være på plass før påskeferien. Er uansett veldig glad vi flytter inn i god tid før sommeren.

Jeg har lyst til å dokumentere prosessen her, så denne våren blir det kanskje mer interiørblogging enn bøker. Håper du vil henge med på det!

2 reaktioner på ”stikkord leilighet

  1. Gratulerer!! Har selv vunnet budrunde for ikke lenge siden, og frydet meg over å flytte i leilighet. Gleder meg til å følge med på overtaking og oppussing 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..