moodboard leilighet

Det er fortsatt nesten et par måneder til vi overtar leiligheten på Kampen. Nå har vi bestilt gulvsliper som skal begynne dagen etter vi får nøklene. Tenk å ha 90 år gamle originalgulv! Gleder meg veldig til å se resultatet.

I mellomtiden pusler jeg med litt inspirasjon til møbler og interiør.

For meg skal interiør være personlig, og gjerne ha noen overraskende elementer, om det er en knæsj farge eller et spesielt møbel. Blanding av materialer og nytt og gammelt gjør det mindre striglet. For min egen del vil jeg gjerne få brukt mer farger, som rød, oker og gul. Av materialer syns jeg det er fint å blande tre med messing og keramikk, og kanskje stål eller metall for å bryte opp. Og bilder som ikke blir for søte, gjerne grafiske.

Her er to bilder med interiør jeg liker, som føles personlig, ikke for påtatt, men likevel gjennomført:

Her liker jeg bildet på veggen, grafisk og knæsj grønt. Nattbordet er også helt perfekt, så får se om noen lignende kan dukke opp på Finn. Kilde: Stella magasinet
Sofa i overraskende farge, men stramme linjer. Gamle stoler i dansk design. Fine elementer i vinduet. Glassbord med metalldetaljer som bryter opp. Kilde: Stella magasinet

Vi har allerede spisebord og sofa, men vi skal kjøpe nytt tv-bord og flere lamper, i tillegg til å male veggene. Vi trenger også et lite spisebord til kjøkkenet med et par stoler. På sikt blir det nok en større sofa, samt sovesofa og kanskje en til lenestol.

Humble Yellow fra Jotun Lady

Jeg snuser litt på Humble Yellow i stua, men vil ikke at den skal bli for grå og dempet, det må være litt friskhet i den. Men denne og noen fargeprøver i samme skala skal testes.

På gjesterom/stue nr. 2 vil jeg ha en farge som går i samme skala, men noe mørkere. Den over her tror jeg blir for mørk, men fint å ha en farge å gå ut ifra. De øvrige rommene tror jeg ikke vi maler umiddelbart, men jeg ser for meg det kunne vært fint med en litt mer knæsj farge på den ene veggen på kjøkkenet. Men det er fint å kunne bo seg litt inn først.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..