leilighetspirr og stuebilder

5 uker igjen til vi overtar leilighet! Jeg har 14 lagrede søk på Finn, blant annet Alvar Aalto, Bolia Cosima, Bonbon Hay, Ferm Living Haze. Ting det ikke er aktuelt å kjøpe til fullpris, så jeg krysser fingrene for at det kan dukke opp på Finn. Dessuten er jo gjenbruk det beste, i den grad det går.


Jeg tenkte å dele bilder fra stua, og snakke litt om hva vi ser for oss. Vi har jo kun vært en halvtime i denne leiligheten for over en måned siden, så jeg håper vi fremdeles er fornøyde når vi kommer tilbake. Men førsteinntrykket på visning var at leiligheten fremstod både større og mer åpen enn på bildene.

Her er stua som man ser den når man kommer inn i leiligheten. Det er ingen ordentlig gang, så man kommer rett inn her. Vindu ut mot parken med balkong, og soverom/stue nr. 2 inn døra man ser. Kjøkkenet er til høyre, med åpen løsning, men fremdeles adskilt.

Vi kommer nok til å beholde plassering av sofa og TV. Min kjære har investert i ny TV, og den skal monteres på veggen, det tror jeg blir bra. Jeg håper vi kan ha lenestolen vår til høyre for der TV-en står på bildet, så det blir en fin lesekrok, med naturlig lys fra vinduet.


Dette blir ca utsikt fra lesekroken. Her ser man peisen, som vi ikke vet helt hvor gammel er, men som skal fungere fint. Vi skal også slipe gulvene med en gang vi få nøkkel, så er veldig spent på det. Det blir matt og mer hvitt.


Her er plassen for spisebord som vi også beholder. Vi har ca like stort spisebord som det på bildet, og får da plass til det og 6 stoler, som er veldig bra. Det er noe av det jeg har ønsket meg når vi gikk på visninger, god plass i stua til spisebord. Jeg vil gjerne ha inn et skap som på bildet, men det blir nok på sikt.

Vi tenker å få litt farge på veggene i stua, og må kjøpe litt fargeprøver og teste det frem. Det blir en lys farge, men vi må bare teste litt forskjellig og se hva vi vil ha.

Med tanke på at det er 5 uker igjen før vi får nøklene regner jeg med å rekke å poste alle rommene før den tid.

En reaktion på ”leilighetspirr og stuebilder

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..